juli 30, 2020

De bästa restaurangerna i Östermalm

Den här guiden är för alla som planerar en middag eller lunch på Östermalm och söker efter en unik kulinarisk upplevelse eller en avkopplande atmosfär. För att göra saker enklare har vi sorterat listan i tre kategorier: prisvärd, medium och lyx. Guiden uppdateras med jämna mellanrum och om du märker att någon saknas på listan, vänligen kontakta oss på. Här är en lista över de bästa restaurangerna på Östermalm. Bästa restaurangerna i Östermalm: Lyxig gastrologi

En restaurang med två Michelinstjärnor säger allt. En magnifik smak av svenska råvaror serveras i en avslappnad miljö.

Humlegårdsgatan restaurang av hyllade kocken Niklas Ekstedt. Michelinguiden ger den en stjärna. Måltiden på Ekstedts görs på gammaldags manér, med eld, rök och en antik vedeldare. Elegant och mysig restaurang.

Krog, Oaxen

Oaxen Krog och Oaxen Bistro ligger på natursköna Djurgården. Restaurangen är för dig som gillar god mat; det är också en av Stockholms bästa restauranger. Dessutom fick Oaxen en Guide Michelin-medalj för sin ekologiska verksamhet 2020.

Airas

Tommy Myllymäkis nya restaurang Djurgården. De öppnade samma år som epidemin och hade en svår start 2020, men strävar efter Guide Michelin-stjärnor. Fantastiska omgivningar.

Albin / Adam

Adam och Albin har en bevisad meritlista av att skapa lönsamma restauranger, först med Adam/Albin på Rådmansgatan och senare med Misshumasshu i Birger Jarlspassagen. Avsmakningsmenyn är tillämplig i Adam / Albin, till skillnad från systerrestaurangen, som är mer avslappnad tillbaka.

Anslut till vårt nyhetsbrev!

Vill du få tillgång till evenemang och special kampanjer? Skriv in din e-post så du alltid är informerad om de senaste på stureplan.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.