maj 25, 2023

Top 10 Caféer i Östermalm att Njuta av

Mysiga Möttesplatser: Top 10 Caféer i Östermalm att Njuta av

caféer östermalm

  1. Café Pascal: Det här caféet är en trendig och charmig plats som omedelbart välkomnar dig med sin varma och rustika atmosfär. Deras kaffe är bland det bästa i staden och deras bakverk är alla hemlagade och absolut utsökta.
  2. Café Esaias: Ett omtyckt kaffeälskares paradis. Café Esaias är känt för sina specialbryggda kaffesorter och läckra sallader, perfekt för en lätt lunch.
  3. Wienercaféet: Denna institution har en vacker inredning som omedelbart förflyttar dig till en svunnen era. Med ett brett utbud av österrikiska bakverk är det perfekt för en eftermiddagsfika.
  4. Bageri Petrus: Ett litet bageri med stort hjärta, känd för sina fantastiska bröd och sötsaker. En perfekt plats att börja dagen på.
  5. Konditori Valand: En traditionell svensk konditori som har serverat fantastiska tårtor och kakor sedan 1954. Missa inte deras semlor under semmelsäsongen!
  6. Rosendals Trädgård Café: Beläget i en vacker trädgård, erbjuder detta café inte bara utsökta ekologiska bakverk, men också en vacker utsikt och miljö att njuta av dem.
  7. Café Gast: Här hittar du något för alla med ett varierat utbud av kaffe, te, smoothies och läckra bakverk.
  8. Café Saturnus: Kända för sina enorma kanelbullar och mysiga atmosfär, är Café Saturnus ett måste för alla som besöker Östermalm.
  9. Café Sturekatten: En klassisk Östermalm institution. Sturekatten har ett fint urval av traditionella svenska bakverk och smörgåsar.
  10. Biblioteksgatan 6: Inte bara en plats för utmärkt kaffe och bakverk, men också en plats att koppla av med en bra bok. Det här caféet erbjuder en unik och avkopplande miljö.

Dessa caféer i Östermalm erbjuder alla unika upplevelser och atmosfärer. Oavsett om du är en kaffeälskare, te-entusiast, bakverksfantast, eller bara letar efter en plats att koppla av, har Östermalm något för alla.

Anslut till vårt nyhetsbrev!

Vill du få tillgång till evenemang och special kampanjer? Skriv in din e-post så du alltid är informerad om de senaste på stureplan.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.